Yeni sezonda mücadele edeceği Birinci Amatör Küme’de şampiyon olup 2011-2012 sezonunda düştüğü Süper Amatör Lige geri dönmek isteyen Karaelmasspor, yeni sezon kadrosunu oluşturmaya başladı. İlk dış transferini Cuma günü Karamanspor’dan forvet oyuncusu Taner Çalova’yı alarak yapan siyah-beyazlı kulüp, ikinci transferini 1 numaralı bölgeye yaptı.

Kulüp İkinci Başkanı Haydar Ergin’in bizzat yaptığı transfer görüşmesi neticesinde genç eldiven Yusuf Abaş’la anlaşmaya varıldı. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde BESYO bölümü okuyan Abaş, en son Sakarya Birinci Amatör Küme’de mücadele eden Sakarya Karadenizspor’da oynadı.

Yeni futbol sezonunda Karaelmasspor’un başarısı için ter dökecek olan genç kaleciyle 1 numarayı sağlama alan siyah-beyazlı yönetim, hedef olarak koyduğu şampiyonluk yolunda herhangi bir sıkıntı yaşamamak adına bu mevki için bir transfer daha yapıp elini güçlü tutacak.

FUTBOL AKADEMİSİ STANDI

BÜYÜK İLGİ ÖRDÜ

Öte yandan, A takım ve altyapı çalışmalarını bir arada yürüten Karaelmassporlu yönetici Haydar Ergin, 20 Haziran’da kapılarını açacak Karaelmasspor Futbol Akademisi’nin tanıtımı için Esas 67 AVM’de bilgilendirme standı kurdu. Özel olarak bastırılan broşürlerin vatandaşlara dağıtıldığı stand, gün boyu büyük ilgi gördü. İki bini aşkın kişiye dağıtılan broşürlerle reklamı yapılan Futbol Akademisi, 64 yıllık kulübün geleceğine ışık tutacak.

Mustafa Göktaş, Berkin Yavuz ve Serkan Erişoğlu’ndan (kaleci antrenör) oluşan genç, dinamik ve profesyonel antrenör ekibiyle yeni nesil gençleri futbola kazandıracak olan siyah-beyaz akademi, ilk etapta 5 ila 15 yaş aralığındaki çocuklara hitap edecek.

Futbol Akademisi’ne müracaat etmek isteyen kişiler, 0 543 813 44 50 nolu telefondan gerekli bilgileri alabilecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi