Yeni Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Sakarya Nehri üzerindeki barakanın camından düştüğü iddia edilen 33 yaşındaki Emre Can Işık için ekipler bölgede arama çalışması başlattı. Sahil Güvenlik DEGAK ekiplerinin yanı sıra Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cankurtaran ekipleri, SAKDER ekipleri ve SADU ekiplerinin destek verdiği sualtı ve su üstü arama gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar çerçevesinde evli bir çocuk babası olduğu öğrenilen Işık’ın cansız bedeni bölgeden 100 metre uzaklıkta ekiplerin arama çalışması için nehre attığı ağa takıldı. Olay yerinde yapılan ilk incelemeler sonrasında Işık’ın cansız bedeni Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezine sevk edildi. (İHA)

AW007660_01

AW007660_06AW007660_04AW007660_03

AW007660_07

Durumu ağırdı hayatını kaybetti! Durumu ağırdı hayatını kaybetti!

Devrek cinayetinden yeni detaylar! Parçalara ayırıp sokağa fırlatmış! Kendini de kesiyormuş! Devrek cinayetinden yeni detaylar! Parçalara ayırıp sokağa fırlatmış! Kendini de kesiyormuş!

Trafikte tartıştığı kişiyi eşi ve kızının gözü önünde öldürüp kaçtı Trafikte tartıştığı kişiyi eşi ve kızının gözü önünde öldürüp kaçtı

Devrek’te kan donduran cinayet! Annesini ve anneannesini parçaladı! Devrek’te kan donduran cinayet! Annesini ve anneannesini parçaladı!

Alkol şişeleri yola döküldü! Alkol şişeleri yola döküldü!

Belediye Başkanının oğlu hayatını kaybetti Belediye Başkanının oğlu hayatını kaybetti

Dere yatağında altın avı! Haftada 10-13 gram… Dere yatağında altın avı! Haftada 10-13 gram…

Editör: Murat Barutçu