Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar kapsamında şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonun adresleri, sahte içki üretimi ve satışının yapıldığı evler oldu.

Litrelerce Sahte İçki Ele Geçirildi

Operasyonlarda 83 litre etil alkol, 22 şişe sahte viski, 10 litre sahte rakı ve 5 adet alkol aroma kiti ele geçirildi. Ayrıca 3 gram kenevir tohumu da bulundu.

Silahlar da Ortaya Çıktı

Evlerde yapılan aramalarda, 2 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği de bulundu. Bu durum operasyonun ciddiyetini gözler önüne serdi.

Düğün Sonrası Kavga Cinayetle Sonuçlandı
Düğün Sonrası Kavga Cinayetle Sonuçlandı
İçeriği Görüntüle

4 Şüpheli Gözaltına Alındı

Operasyon kapsamında 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve şüphelilerin haklarında adli işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

Kaynak: İHA