İstanbul'da bir restoranda asgari ücretle çalışan H.S. (52), oğluyla yaşadığı sorunlar sırasında M.A. adlı kişiyle tanıştı. M.A., kendisini bir "hoca" olarak tanıtarak H.S.'yi etkilemeye çalıştı. M.A., H.S.'ye oğluna yapılan büyüyü ancak kendisinin bozabileceğini iddia etti ve bu büyüyü bozmak için bir muska hazırlayabileceğini söyledi. H.S., bu iddialardan etkilenerek M.A.'ya 20 bin TL ödedi ve M.A. tarafından hazırlanan muskayı aldı.

Halk TV'de yer alan habere göre; Ancak M.A., H.S.'yi daha da kötüye kullanmak amacıyla yeni bir plan kurdu. H.S.'yi, muskanın etkisini artırmak için cinsel ilişkiye girmeleri gerektiğine ikna etti. M.A., kadını bu fikre razı etti ve birlikte olduktan sonra ilişkilerinin artık sevgili ilişkisi olduğunu söyledi ve evlenmeleri gerektiğini söyledi.

Bu süreçte M.A., H.S.'den daha fazla para almak için ona "20 bin TL daha verebilirsen, borçlarımı ödeyeyim, sonra evleniriz" dedi. H.S., bu talebi kabul etti ve 20 bin TL daha verdi, ancak M.A. daha sonra ortadan kayboldu.

Uyuşturucudan 44 şahıs gözaltına alındı! Uyuşturucudan 44 şahıs gözaltına alındı!

H.S., dolandırıldığını anladığında M.A.'ya ulaşmaya çalıştı, ancak sonuç alamadı. M.A., farklı bir telefon numarasıyla H.S.'ye ulaşarak tehditler savurdu ve mağdura "Gece evinde musluk açılacak. Öyle bir rüya göreceksin ki, senin işin bitti artık" şeklinde korkutucu mesajlar gönderdi.

Ayrıca, bu süreçte M.A., H.S.'ye cinsel içerikli mesajlar ve fotoğraflar göndererek kadını daha fazla kötüye kullandı. Mağdur durumdaki kadın, yaşadığı bu olaylar sonrasında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak şikayetçi oldu. Haber Merkezi

(Halk TV)

Editör: Virda Şahin