Safranbolu ilçesinde Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklar adeta bayram yerine döndü. Taraftarlar gece boyunca meşaleler ve tezahüratlarla kutlama yaptı.
SARI-KIRMIZILI COŞKU SOKAKLARA TAŞTI
Trendyol Süper Lig’de Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek şampiyonluğunu garantileyen Galatasaray’ın başarısı, Safranbolu’da büyük sevinçle karşılandı. İlçe merkezinde toplanan taraftarlar uzun süre kutlamalara devam etti.
FENERBAHÇELİ TARAFTARLARDAN SÜRPRİZ KATILIM
Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması dikkat çekti. Sarı-lacivertli bazı taraftarlar, Galatasaray’ın şampiyonluğu üzerinden eğlenceye dahil olarak renkli görüntüler oluşturdu.
GECE BOYU SÜREN KUTLAMA
Meşaleler, marşlar ve tezahüratlarla süren kutlamalar gece geç saatlere kadar devam etti. Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alarak kutlamaların olaysız şekilde sürmesini sağladı.



