Zonguldak Kömürspor’un başkan adayı Sabit Danış, 5 Haziran Pazar günü tek liste halinde gidilecek kongre öncesi destek ziyaretlerini sürdürüyor. Danış, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Vali Mustafa Tutulmaz’la başlayan ziyaretlerine bugün Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) Metin Demir’le devam etti. Danış’a ekip arkadaşları da eşlik etti.

Gündem konusu Zonguldak Kömürspor olan ziyarette, başkan adaylığı ve sonrasında ortaya konulacak hedeflere ilişkin görüşler aktarıldı. Sabit Danış, geçen sezon As Başkan olarak görev aldığı Zonguldak Kömürspor’daki görevine başkan olarak devam etmenin kendisi için büyük bir gurur olacağını söyledi.

Zonguldak Kömürspor’un Zonguldak’ın marka değeri olduğunu, 7’den 77’ye tüm herkesi ortak paydada topladığını dile getiren Danış, şehrin kalkınması için büyük güç olan Zonguldak Kömürspor’u üst liglere taşımanın en büyük hedefi olduğunu dile getirdi.

Bu hedeflere ulaşmak için şehrin de desteğini görmek istediğini, şuana kadar üst düzey protokol kapsamında yapılan ziyaretlerde olumlu geri dönüşler aldığını aktaran Kırmızı-Lacivert Başkan adayı, bu desteklerin artması ve süreklilik kazanması halinde belirlenen hedefe en yakın zamanda ulaşmalarının mümkün olacağını kaydetti.

“HER ZAMAN ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’UN YANINDAYIZ”

Sabit Danış’ın sözleri üzerine Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Zonguldak Kömürspor’un Zonguldak’ın gözbebeği olduğunu, dolayısıyla tüm herkesin destek çıkması gerektiğini söyledi.

Demir, Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman Zonguldak Kömürspor’un yanında olacaklarını, takımın bir üst lige çıkmasının Zonguldak’ın gelişmesi, kalkınması ve ön planda bir şehir olmasına büyük katkı sağlayacağına vurgu yaptı. Ziyaret, Sabit Danış’ın Başkan Metin Demir’e hediye takdim etmesiyle sona erdi.

Bir ziyaretten daha olumlu izlenimlerle ayrılan Sabit Danış, kongre gününe kadar destek turları devam edecek. Bu sırada 21 kişiden oluşturmayı düşündüğü yönetim kurulu listesine son şeklini verecek Danış, kongrede başkan unvanı alır almaz 2022-2023 sezonu için çalışmalarını hızlandıracak.

Öte yandan, ŞAFAK Spor’a verdiği röportajda “Zonguldak Kömürspor’u layık olduğu yere taşıyacağız. Zirve yarışı içinde olacağız” sözleriyle büyük heyecan yaratan Sabit Danış başkanlığında yeni bir döneme girecek Zonguldak Kömürspor, camiayı şimdiden havaya soktu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi