Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanlığı hafta sonunda Çaycuma İlçe Başkanlığının düzenlediği piknik programında bir araya geldi.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol yaptığı açıklamada, “Bugün Çaycuma İlçe Başkanlığımızın düzenlediği piknik programında teşkilat mensuplarımız ve kıymetli vatandaşlarımızla bir araya geldik. Birlik ve kardeşlik ikliminde gerçekleştirdiğimiz programda, hem teşkilat çalışmalarımızı değerlendirdik hem de ülkemizin içinde bulunduğu gündemi ele aldık” diyerek şunları söyledi:

“Saadet Partisi olarak Türkiye’nin bağımsızlığını, milli iradesini ve adil bir dünya idealini savunduğumuzu bir kez daha ifade ettik. Bu anlayışın bir gereği olarak yürüttüğümüz “NATO’ya Hayır” çalışmalarının gerekçelerini vatandaşlarımızla paylaştık.

Diğer yandan, milletimizin en önemli gündeminin ekonomi olduğunu vurguladık. Yanlış ekonomi politikaları nedeniyle hayat pahalılığı her geçen gün artmakta, enflasyon vatandaşın alım gücünü eritmekte, emekli, işçi, memur, çiftçi ve esnaf geçim mücadelesi vermektedir. Türkiye’nin kaynakları yeterlidir; eksik olan, kaynakları adaletle yönetecek ehliyetli ve liyakatli bir yönetim anlayışıdır.

Saadet Partisi olarak bizler; kutuplaşmanın değil kucaklaşmanın, israfın değil üretimin, rantın değil hakkaniyetin hâkim olduğu bir Türkiye için çalışıyoruz. Milletimizin umudunu yeniden yeşertecek, adil düzen anlayışını yeniden inşa edecek kadroların var olduğuna inanıyoruz.

Bu anlamlı programı düzenleyen Çaycuma İlçe Başkanımız ve yönetimine, emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza ve bizlerle aynı heyecanı paylaşan kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Birlikte daha güçlü bir Zonguldak, daha yaşanabilir bir Türkiye için çalışmalarımız kararlılıkla sürecektir”

Zonguldak merkezde hatalı park yapanlara acımadılar
Zonguldak merkezde hatalı park yapanlara acımadılar
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi