Zonguldak Haber – Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın Rödevanslı Saha işletmeci üyeleri, TSO Başkan Metin Demir önderliğinde Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ettiler.

Zonguldak’ta iğrenç olay! Öğrencisini taciz etti, evine davet etti! Zonguldak’ta iğrenç olay! Öğrencisini taciz etti, evine davet etti!

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir önderliğinde gerçekleşen ziyarete, Rödevanslı Saha İşletmecileri, Alaattin Kurnaz, Erdinç Kargidan, Mehmet Aşkar, Resul Cesur, Ferhat Aşkar, Hayri Velioğlu ile Musa Bahadır katılım sağladı.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “ Zonguldak Havzasında Taşkömürü üretimi yapan Odamız üyesi rödevanslı saha işletmelerinin sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili odamız ev sahipliğinde istişare toplantımızı gerçekleştirmiştik. Bugün ise üyelerimizin sektörde yaşadıkları sorunlarının ve mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesi için yaptığımız çalışmalarımız ve temaslarımız doğrultusunda İlimiz Valisi Sayın Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ettik. Sektörde yaşanan güncel gelişmeleri kendilerine aktararak destek ve himayelerini istedik.

Valimiz Mustafa Tutulmaz’a sektörde yaşanan sorunların çözümü konusunda gösterdiği yapıcı yaklaşımları ve nazik kabulleri için teşekkür ederim “ dedi.

Ziyarette Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Rödevans saha sahiplerinin dile getirdikleri sorunları dinledi. (Haber Merkezi)

Demirköse küskün değil: Takdir Genel Başkanımızındır Demirköse küskün değil: Takdir Genel Başkanımızındır

İndirim mağazasında tartışma İndirim mağazasında tartışma

Editör: Virda Şahin