Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Fevkani Köprüsü'nden çıkan hurdanın hesaplanma tartışmalarına karşı sert bir yanıt verdi. Rektör Özölçer, basın mensuplarıyla düzenlediği kahvaltı programında bu konuya açıklık getirirken, tartışmaları sonlandırdı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Rektör Özölçer, "O kadar tonajı bizde hesaplattık. 1 metresi 355 kg geliyor." şeklindeki bir soruya karşılık şunları söyledi: "Ben kendimden ne kadar eminsem, hocamın yaptığı işten o kadar eminim. Bu şeyler yokken tek tek çalıştık, bunu yaptık. Hangi profilin kaç milimetre kalınlığında olduğunu, hangi l profili veya t profili olduğunu bilmek gerekir. Bunları bilmeden atış yapmak doğru değil. Biz üniversiteyiz. Herkes hesaplıyorsa biz burayı kapatalım o zaman! Bu tip şeyler konuşulabilir ama bu işin bir uzmanı var. Ben o arkadaşa güvenirim, asla öyle bir hata yapmasına izin vermem. Üniversitemden sahte rapor falan çıkmaz. Biz günlük siyasete giremeyiz. Belediye bizden bir rapor istemiş, biz onun raporunu yazdık. En düşük fiyatla, o fiyatı da aldık, raporumuzu da teslim ettik. Gerisi belediyeye aittir. Biz açıklayamayız. Rapor ona ait. Ne zaman açıklanacağına bir şey diyemem. Ama yapılan iş doğrudur. Ona laf söyletmem! Hocamıza da söyletmem."

Zonguldak'ta zincirleme kaza; Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da birbirine girdi Zonguldak'ta zincirleme kaza; Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da birbirine girdi

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2024-02-29-at-13.21.25-(1)

Editör: Murat Barutçu