Teoman Papila'da coşkulu 23 Nisan etkinliği! Teoman Papila'da coşkulu 23 Nisan etkinliği!

Zonguldak Haber – Zonguldak BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Üniversite Alaplı MYO, Ereğli Doruk ve Kepez kampüslerinde incelemelerde bulundu

Üniversite birimlerindeki faaliyetleri yerinde gözlemlemek ve doğrudan bilgi almak amacıyla her hafta kampüs ve birim ziyaretleri gerçekleştiren Rektör Özölçer, dün de Alaplı Meslek Yüksekokulunu, Ereğli Doruk ve Kepez kampüslerini gezdi. Öğle saatlerinde başlayan ziyaretlerde Rektör Özölçer’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu eşlik etti. Önce Alaplı MYO’ye giden Rektör Özölçer, buradaki laboratuvar ve derslikleri gezdi. MYO Müdürü Hatice Burçin Şolt’tan faaliyetler ve yeni dönem hazırlıkları hakkında bilgi alan Rektör Özölçer, faaliyetler hakkında bazı önerilerde bulunarak kendilerinden özellikle proje çalışmalarında yüksek performans beklediklerini dile getirdi. Buradan Ereğli Doruk Kampüsüne hareket eden Özölçer, buradaki derslik, laboratuvar, kütüphane ve kampüsteki altyapı çalışmalarını inceleyerek Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretine Ereğli Kepez Kampüsü ile devam eden Rektör Özölçer’i ve Rektör Yardımcısı Karasu’yu Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Pekkaya karşıladı. Özölçer, kampüsün genel durumu ve birim faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran Pekkaya’ya akreditasyon ve proje çalışmaları konusunda beklenti içinde olduklarını iletti.

(Haber merkezi)

Editör: Virda Şahin