Terme Belediyesi, Ramazan ayını sosyal ve kültürel etkinliklerle karşılamaya hazırlanıyor. “Ramazan Neşesi Terme’de Yaşanacak” sloganıyla planlanan programlar, Terme Park Sosyal Yaşam Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Geleneksel Gösteriler Sahne Alacak

Etkinlikler kapsamında milli kültürün önemli değerleri olan Karagöz-Hacivat, meddah gösterileri ve geleneksel Ramazan skeçleri vatandaşlarla buluşacak. Eski Ramazanların nostaljisi, modern sahne organizasyonlarıyla harmanlanarak izleyicilere sunulacak.

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Çorum’da nikah şahidi oldu
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Çorum’da nikah şahidi oldu
İçeriği Görüntüle

Çocuklara Özel Programlar

Çocuklar için animasyon gösterileri, ödüllü yarışmalar ve çeşitli oyunlar düzenlenecek. Aileler, çocuklarıyla birlikte hem eğlenecek hem de Ramazan’ın paylaşma ruhunu birlikte yaşayacak.

Başkan Kul’dan Davet

Şenol Kul, Ramazan’ın birlik ve beraberlik ayı olduğuna dikkat çekerek, ilçede kapsamlı bir program hazırladıklarını belirtti.

Kul, “Çocuklarımızın kahkahalarla güldüğü, ailelerimizin huzur bulduğu ve geleneklerimizin yaşatıldığı bir Ramazan hedefliyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bu büyük gönül sofrasında buluşmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA