2. Lig Beyaz grupta ikinci yarının ilk iki haftasını ağır yenilgilerle geride bırakan Zonguldak Kömürspor telafi hazırlığında. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, peş peşe aldığı ağır yenilgileri, 31 Ocak Çarşamba günü iç sahada oynayacağı Hes İlaç Afyonspor maçında galibiyetle telafi etmek istiyor.

İkinci yarının ilk haftasını maç yapmadan BAY geçen akabinde önce lig ikincisi 1461 Trabzon, peşine de lider Esenler Erokspor’la oynadığı zorlu karşılaşmaları 4-2 ve 6-2’lik skorlarla kaybeden Zonguldak Kömürspor, bu farklı yenilgiler üzerine, puantajın 17’nci sırasına adeta demirledi. İkinci yarıda henüz puan yüzü görmeyen ve haliyle 12 olan ilk yarı puanında kalan Zonguldak Kömürspor, 21’inci hafta itibariyle Bursaspor (11), Adıyaman FK (12) ve Kırşehir Futbol Spor Kulübü’yle (16) birlikte düşme potasını oluşturuyor.

Zonguldak Kömürspor tehlikeli bölgeden kurtulabilmek adına yakalayabileceği en yakın rakip olarak gördüğü 15’inci sıradaki Altınordu’nun 5 puan gerisinde yer alıyor.

KAZANMAK ŞART OLDU

Peş peşe farklı yenilgilerle ikinci yarıya çok kötü bir başlangıç yapan Zonguldak Kömürspor için artık maç kazanmak şart hale geldi. 31 Ocak Çarşamba günü iç sahada oynanacak Hes İlaç Afyonspor maçı bu maçlardan biri.

Şenol Demir ve öğrencileri, saha ve seyirci avantajını iyi değerlendirip sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda. Puantaj tablosunda oluşan son durum göz önünde bulundurulduğunda, iç sahada galibiyet dışında alınacak her türlü sonuç Zonguldak Kömürspor için büyük kayıp olacak. Kırmızı-Lacivertli takım, Afyonspor engelini 3 puanla geçtiği takdirde puanını 15’e çıkarıp ligde kalma adına çok önemli bir adım atacak. Bu sırada alt bölümdeki rakiplerin de kaybetme olasılığı gerçekleşirse, Kırmızı-Lacivertliler hafta arasını avantajlı bir şekilde geride bırakacak.

23’ÜNCÜ HAFTA

MAÇLARININ TAMAMI

ÇARŞAMBA GÜNÜ

Beyaz grupta 23’üncü hafta heyecanı hafta arasında yaşanacak. Kırşehir, Kırklareli, Zonguldak, Adıyaman, Antalya, İzmir, Bursa, Ankara ve Trabzon’da oynanacak Çarşamba maçlarının başlama saati 12.00 ve 14.00 olarak belirlendi.

12.00’deki tek maçta Kırşehir Futbol-Vanspor karşı karşıya gelecek. 14.00 başlayacak diğer karşılaşmalar, Kırklareli-Diyarbekir, Adıyaman-Karacabey Belediyespor, Serik Belediyespor-Yeni Mersin İdmanyurdu, Bucaspor-Ankaraspor, Bursaspor-Nazilli Belediyespory, Ankara Demirspor-Altınordu ve 1461 Trabzon-Esenler Erokspor arasında oynanacak.

24 puanla 12’nci sırada yer alan Beyoğlu Yeni Çarşıspor hafta arasını maç yapmadan BAY geçirecek.

Çarşamba maçlarının programı şöyle:

31 OCAK ÇARŞAMBA

Saat 12.00 Kırşehir Ahi Stadı: Kırşehir Futbol Spor-Vefa Group Vanspor FK

Saat 14.00 Serik İsmail Oğan Stadı: Serik Belediyespor-Yeni Mersin İdmanyurdu

Saat 14.00 Kahta İlçe Stadı: Adıyaman Futbol Kulübü-Karacabey Belediyespor

Saat 14.00 Yeni Buca Stadı: Bucaspor 1928-Ankaraspor

Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor

Saat 14.00 Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı: Bursaspor-Nazilli Belediyespor (Ev sahibi takıma seyircisiz)

Saat 14.00 TCDD Stadı: Ankara Demirspor-Altınordu

Saat 14.00 Ortahisar Yavuz Selim StadıB 1461 Trabzon FK-Esenler Erokspor

Saat 14.00 Karaelmas Kemal Köksal Stadı: Zonguldak Kömürspor-Hes İlaç Afyonspor

Saat 14.00 Kırklareli Atatürk Stadı: Kırklarelispor-Diyarbekirspor

Beyoğlu Yeni Çarşıspor (BAY)

SPOR SERVİSİ

puanaaaaa

Editör: Hüseyin EKİNCİ