On bir ayın Sultanı Ramazan ayının ilk gününde Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, şehit aileleri, gazi ve gazi aileleri konuk oldu.

Mübarek Ramazan ayının ilk orucu,  Zonguldak Valiliği  ve Zonguldak Belediye Başkanlığınca düzenlenen iftar buluşmasında, aziz şehitlerimizin değerli yakınları, kahraman gazilerimiz ve kıymetli aileleri ile açıldı.

Zonguldak Polis evinde düzenlenen iftar buluşmasına, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz eşi Fatma Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve eşi Ceyda Alan, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur ve eşi Neslihan Uğur, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, İdare Mahkemesi Başkanı Halil Onur, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Çantaş, protokol üyeleri, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği üyeleri katıldı.

Haber: Şaban Yılmaz

ZONG-GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ (2)ZONG-GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ (3)ZONG-GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ (6)ZONG-GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ (1)ZONG-GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ (5)

Editör: Murat Barutçu