Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bölümleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet İbrahim Harma için düzenlenen veda programına katıldı.

15 Temmuz Şehitler Kampüsündeki Cafe Akademide düzenlenen programa Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve eşi Seran Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Prof. Dr. Servet Karasu ve Başhekim Prof. Dr. Burak Bahadır, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bölümleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Müge Harma, akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Özölçer veda programında, ZBEÜ Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet İbrahim Harma’ya Üniversiteye vermiş olduğu değerli hizmetlerden ötürü teşekkür ederek bundan sonraki görev yerinde muvaffakiyetler dilediğini ifade etti.

Harma ise Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ailesinin başta Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer olmak üzere tüm mensuplarına kendisine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkürlerini sundu.

Zonguldak’ta sır dolu kaza! Hastanede hayatını kaybetti! Zonguldak’ta sır dolu kaza! Hastanede hayatını kaybetti!

Veda programı Rektör Özölçer’in, Harma’ya Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesine katkılarından dolayı plaket takdimi ve günün anısına binaen fotoğraf çekimi ile sona erdi. /(Haber merkezi)

Editör: Murat Barutçu