Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, polise, askere kurşun sıkanların idam edilmesini istedi.

Her şehitte içlerinin yandığını, acılarının yeniden tazelendiğini ifade eden Yorulmaz, Cumhurbaşkanını seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tek bir isteği olduğunu altını çizen Yorulmaz, "Bizim her şehitte geldiği zaman, duyduğumuz zaman canımız yanıyor.  Şimdi İçişleri Bakanımız da açıklama yapıyor. Bitiyor, bitiyor, bitiyor hala bitecek. Şimdi bu ülkede bitmesi için biliyorsunuz Avrupa'da Asalar diye bir örgüt vardı. Bizim 41 tane büyükelçilerimizi öldürdü. O askeriyeye karşı bir ekip kuruldu. Bunun işi bitti. Şimdi  öyle bir örgüt yok Avrupa'da.  Bu 41 seneden beri bizim Güneydoğu'da bir yaramız bu. Bu muhalefet partileri bazıları sahip çıkıyor. Çünkü para baronları olunca birileri sahip çıkıyor. Biz bunu zamanından beri söylüyoruz.

1999 yılında biz Mudanya'ya gittik. Kendi belediye otobüsleriyle gittik biz. Belediye otobüslerinin oraya mahkemeye.  Bizim çocuğumuzu vuranlar da devleti zırhlı araçlarıyla geldi oraya Apo. Orası idam cezası verdi. Hala daha koskoca bir adada yatırıyoruz. Uygulayamadılar idamı. Neymiş? Anıt zaten adamların anıtını dikeceğiz diye çıkmışlar yola. Bu  cıvanın bir an evvel çözülmesi lazım. Yarıdan fazlası milletvekili var mecliste. Hangi Kürt'ü temsil ediyor? Bahseder misin Güneydoğu'da? Bu kadar evde bak 11 vilayetini selden depremden mahvoldu gitti. Gene devlet sahip çıktı.

Hizmet etmeye uğraşıyorlar.  Belediye başkanı seçimi olsun şimdi. Başkasına vermezler. Özgürlük ne istiyorlar? Yani bunlar şimdi bakan mı olamamış? Milletvekili mi olamamış? Öğretmen mi olamamış? Doktor mu olamamış? Efendim başbakan mı olamamış? Bunu asker yüzbaşı mı hepsini oluyor. Ne istediklerini bilmiyorlar. Ne istediklerini bilseler peşlerine takmışlar Amerika'nın şeylerine bazı uşakları. Millete baronlar gibi kullanıyorlar. Yani ne olduysa bizim çocuklarımıza oluyor. Bir an evvel idamın gerçekleşmesi lazım. Bizim Sayın Cumhurbaşkanımızdan en çok isteğim ben ölmeden  idamın geri götürülmesi lazım. Asker, polis vuranı idam edeceksin" şeklinde konuştu. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Gizemnur bulundu! Eve hapsedilmiş! Gizemnur bulundu! Eve hapsedilmiş!

AK Parti İl Başkanının oğlundan acı haber! AK Parti İl Başkanının oğlundan acı haber!

Otoparkta ceset bulundu! Otoparkta ceset bulundu!

Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Yolcu otobüsü şarampole uçtu; 12 ölü, 19 yaralı Yolcu otobüsü şarampole uçtu; 12 ölü, 19 yaralı

Editör: Murat Barutçu