Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli Polis Memuru Tan Belen, bir süredir tedavi gördüğü kanser hastalığına yenik düştü. Belen için İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen törene Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Orhan Kaş, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, emniyet müdür yardımcıları, polis ekipleri ile Tan Belen’in ailesi ve yakınları katıldı.

Törende konuşan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, merhuma Allah’tan rahmet dileyerek ailesine, yakınlarına ve Emniyet Teşkilatına başsağlığı temennisinde bulundu. Saygı duruşunun ardından Belen’in özgeçmişi okundu ve dualar edildi.

Törenin ardından Polis Memuru Tan Belen’in naaşı, memleketi Karabük’ün Yenice ilçesi Kırıklar Mahallesi Uzunkum Yeni Camii’ne götürüldü. Burada kılınan ikindi namazının ardından Ibrıcak Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Zonguldak'ta büyük kavga! Cadde ortasında yumruklar konuştu
Zonguldak'ta büyük kavga! Cadde ortasında yumruklar konuştu
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Handan ALATAŞ