Süper Amatör Lig Play-Off grubunda 3’üncü hafta maçları 2 Mart Çarşamba günü oynanacak. Çaydeğirmeni, Gelik ve Ereğli Beyçayırı Stadı’ndaki karşılaşmaların başlama saati 15.00.

Hafta arası maçlarında Çaydeğirmeni Belediyespor-Kozlu Belediyespor, Gelikspor-Çaycumaspor, Akınspor-Yenimahallespor karşı karşıya gelecek. Zonguldak İl Hakem Kurulu, bu maçlarda görev yapacak hakemlerin atamasını yaptı. Hakem Yönetim Sistemi’nden spor kamuoyuna duyurulan görevlendirmeler kapsamında Çarşamba maçlarında düdük Hakan Aydın, Deniz Kardaş ve Özcan Kılıçkeser’de olacak.

Play-Off’ta 3’üncü hafta öncesi Kozlu Belediyespor ile Gelikspor 6’şar puanla ilk 2 sırayı paylaşırken, Çaydeğirmeni Belediyespor ile Çaycumaspor 3’er puanla 3 ve 4’üncü sırada yer alıyor. Ereğli temsilcileri Akınspor ile Yenimahallespor’un henüz puanı bulunmuyor.

2 MART ÇARŞAMBA

Saat 15.00 Çaydeğirmeni sahası: Çaydeğirmeni Belediyespor-Kozlu Belediyespor (Hakan Aydın, Eren Ferhat Çelik, İsmail İnam)

Saat 15.00 Gelik Sahası: Gelikspor-Çaycumaspor (Özcan Kılıçkeser, Ertuğrul Göktaş, Volkan Aydın)

Saat 15.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Akınspor-Yenimahallespor (Deniz Kardaş, Ahmet Kavşur, Furkan Topalahmetoğlu)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi