Zonguldak Haber – Zonguldak’ta esnaflarda ve toplu taşım araçlarında bozuk para sıkıntısı yaşanıyor, esnaflar arasında kiloyla bozuk para alanlar bile var

Zonguldak’ta bir süredir bozuk para sıkıntısının yaşandığı gözlemleniyor. Sıkıntıyı öncelikle çekenler ise esnaf, tüccar ve toplu taşım araçlarında bulunan şoförler.

Müşteriye para üstü veremediklerini bu konuda zorlandıklarını belirten tekel bayii Ali İhsan Akalın “bozuk paramız olmayınca mecburen para üstünü kalem, çikolata vs. gibi şeylerle tamamlamak zorunda kalıyoruz, yapacak bir şey yok, kimse kusura bakmasın” şeklinde konuşurken bir simit fırını sahibi ise “bozuk para sıkıntısı yaşıyoruz, sık sık elemanları gönderip bozuk para tedarik etmeye çalışıyoruz” dedi.

Bu arada kent merkezinde bazı esnaf ve tüccarın sıkıntılarını gidermek amacıyla işyerlerinin camına ve duvarlarına “bozuk para alınır” şeklinde yazılar yazdıkları görülüyor.

(Haber: Sermet AKSU)

Evde bakım bedeli 4 bin 336 lira Evde bakım bedeli 4 bin 336 lira

Harun Akın: ‘Zonguldak bu maçın şike olduğunu ortaya koymak için mücadele vermeli’ Harun Akın: ‘Zonguldak bu maçın şike olduğunu ortaya koymak için mücadele vermeli’

Bayramlaşma Programı Belirlendi Bayramlaşma Programı Belirlendi

Editör: Virda Şahin