Alkollü sürücü jandarma astsubayına çarptı! 1 şehit! 2 yaralı! Alkollü sürücü jandarma astsubayına çarptı! 1 şehit! 2 yaralı!

Futbol maçında kadınlar birbirlerine girdi Futbol maçında kadınlar birbirlerine girdi

Karabük Haber – Karabük'ün Eflani ilçesinde bir prefabrik evde çıkan yangında, patlayan bir tüp parçasının isabet etmesi sonucu bir kadın yaralandı.

Olay, Ovaşeyhler Köyü Karani Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Yiğit'e ait prefabrik evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın hızla büyüyerek evi sararken, çevredekiler durumu hemen jandarma, itfaiye, arazöz ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

Yangın sırasında patlayan bir tüpün parçası, dışarıda bekleyen Nuray Yiğit'e isabet etti. Kadın yaralandı ve sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Ancak yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı. Ekipler, yangının nasıl başladığını ve neden patlama yaşandığını araştırmak için çalışmalara başladı.

Yangında yaralanan Nuray Yiğit'in sağlık durumu ise hastanede tedavi altında tutulmaktadır. İHA

Ölüme böyle gittiler Ölüme böyle gittiler

Hem göze hem kulağa hitap etti Hem göze hem kulağa hitap etti

Makine mühendisi denizde kayboldu; 4 gündür denizde aranıyor Makine mühendisi denizde kayboldu; 4 gündür denizde aranıyor

AW946644_02

AW946644_03

Editör: Virda Şahin