Harun Akın: ‘Zonguldak bu maçın şike olduğunu ortaya koymak için mücadele vermeli’ Harun Akın: ‘Zonguldak bu maçın şike olduğunu ortaya koymak için mücadele vermeli’

Zonguldak’tan emekli olan Yeni camii eski hocası Paşa Kozoğlu, Trabzon İli Arsin İlçe Başkanlığına atandı. Başkan Kozoğlu’nun atama belgesini AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir takdim etti.

Ataması sonrasında açıklama yapan Başkan Kozoğlu, “Kıymetli Arsinli Hemşehrilerim, Ak Parti Arsin İlçe Başkanlığı görevime başlamış bulunmaktayım. Bu görevi şahsıma layık  gören siyasi büyüklerimize teşekkür ederim.

İlçemizde bügüne kadar görev yapan İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine, Belediye Başkanlarımıza ve Meclis üyelerine, Kadın Kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine, Mahalle Başkanlarımıza ve davamıza gönül veren tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ederim.

Bizler de almış olduğumuz bu bayrağı kuracağımız yönetimimizle beraber ilçemizi en yükseklere taşımak için gece gündüz var gücümüzle çalışacağız.Bu hususta siz değerli Arsinli Hemşehrileriminde desteğini bekliyorum. Saygılarımla” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu