Öğrenciler faciayı yaşadı! Tur otobüsü şarampole devrildi: 3’ü ağır 12 yaralı Öğrenciler faciayı yaşadı! Tur otobüsü şarampole devrildi: 3’ü ağır 12 yaralı

Sel afetinden etkilenen tüm noktalarda çalışma gerçekleştiren Bartın Belediyesi, bir yandan da kendi yaralarını siliyor. Şehrimizde etkili olan yağışlarda Bartın Belediyesi’ne ait Çağlayan Piknik Alanı, Karaçay Piknik Alanı ve Yalı Sevgi Parkı’da hasar görmüştü. Parkları bir an önce vatandaşların kullanımına sunmak isteyen Bartın Belediyesi bu bölgelerde gerçekleştirmiş olduğu temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; Şehrimizde yaşanan afette belediyemize ait birçok bina ve park alanı da hasar gördü. Selden etkilenen noktalarda yürütmüş olduğumuz çalışmalarımıza bir yandan devam ederken, belediyemize ait bu alanlarımızı da bir an önce halkımızın kullanımına sunmak istiyoruz.  Bu kapsamda da ekiplerimiz Çağlayan Piknik Alanı, Karaçay Piknik Alanı ve Yalı Sevgi Parkı’nda temizlik çalışmaları ve bakım-onarım çalışmaları gerçekleştiriyorlar. En kısa zamanda bu bölgelerdeki çalışmalarımızı tamamlayıp park alanlarımızı halkımızın kullanımına sunacağız” dedi. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-07-13-at-15.42.27-(1)

Editör: Murat Barutçu