MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk 2024 yerel seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.  MHP olarak Çatalağzı ve Elvanpazarcık olmak üzere 2 belediye kazandıklarını ifade eden  Öztürk, "Öncelikle seçim sürecini tertemiz birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz için bütün partili arkadaşlarıma, diğer partilere teşekkür ediyorum. Zonguldak'ta seçimleri hayırlısıyla bitirdik. Mustafa Çağlayan Başkan'a da, Selim Alan Başkana defalarca söylememize rağmen bize itibar etmediler böyle olmasaydı keşke Zonguldak'ımız kazınsaydı keşke ama Allah'ın da bir bildiği vardır diyoruz. 

ZONSİAD'dan Çağlayan'a ziyaret ZONSİAD'dan Çağlayan'a ziyaret

“ 4 AY ÖNCEDEN BİLİYORDUK”

Seçim ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Öztürk, 
Elvan Pazarcık'la Çatalağzı'na gelince biz buraları alacağımızı zaten üç ay, dört ay önce söylemiştik daha güzel olabilir miydi, Evet olabilirdi. Ormanlıyı alabilirdik, Perşembeyi alabilirdik ve Alaplı'yı alabilirdik. Alaplı'da çok büyük hezeyana uğradık. Önümüzdeki dönem için bize bir çalışma fırsatı sundu. Allah'ın izniyle eksiklerimizi de gördük. Bayağı eksiklerimiz var. Eksiklerimizi gördük. Yeni yeni yapılanmalarla, yeni oluşumlarla Allah'ın izniyle 2028 - 2029 bizim olsun istiyoruz. 

“ KENDİ ADAYIMIZI ÇIKARTACAĞIZ"
Artık secimlerde ittifak istemediklerini ifade eden başkan Öztürk, " Bir daha adaysız kesinlikle adaysız ittifakla seçime girmeyiz. Yani  talebimiz genel merkeze  o yönde olur. Bizim emir genel merkezden geliyor ama bizim Zonguldak olarak kesinlikle niyetimiz kendi üç tane oy alalım, kendi adayımızı da alalım. Nifaklara ve dedikodulara boğulduk artık genel merkezde bu konuda uygun görürse eğer kendi adayımızla çıkacağız” şeklinde konuştu.

Muhabir: Sertaç Özdemir