Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Öztürk, Ereğli Belediye Meclisinde yaşanan kavga olayı ile ilgili açıklamada bulunarak yaşanan olayların kurgu ve senaryo olduğunu söyledi.  Ereğli basının yazdığı çizdiği şeylerden rahatsız olduklarını belirten Öztürk, "Şimdi bugün Ereğli basınının yazdığı, çizdiği hiç alakası olmayan şeylerden  şikayetçi ve aşırı derecede rahatsız olduğumuzu bilmenizi isterim. Orada biz bugün belediye meclis üyesinin  üyesi toplantısında kardeşimize destek amaçlı daha önce çıkmış tartışmayı, kavgaları orada konuşup sulh içinde çözmek için gitmiştik. Bu arada olayla hiç olmayan görev yeri bozan olup, bilinçli olarak oraya gelen Adem Akman isimli zabıta memuru bilerek ve kasıtlı olarak ilçe yöneticimize küfürlü hakaret etmiştir. Bunun Zonguldak ile kesinlikle bir alakası yoktur. Biz sadece oraya sulhü sağlamak için gitmiştik.

Bunu da bilen biliyor zaten. Çok güzel bir kurgu var. Çok güzel bir senaryo var. Yapmak istediklerini yapmaya çalışıyorlar ama Cenabı Allah bunların tuzaklarını bozacaktır. Zaten bozmuştur da. Burada benim söylemek istediğim şu var. Zabıta memuru Bozhanede görevli olan zabıta memuru geliyor. Atatürk Kültür Merkezi'nde. İlçe yöneticimize hakaretle beraber saldırıyor.

Burada il yöneticileri nerede? Milliyetçi Hareket Partisi'nin Yine kavga ettiği nerede? Kendi aralarındaki ikili ilişkiyi gene ülkücü hareketin olduğu meclis toplantısında gösterdiler. Güzel çalışılmış bir senaryo. Halil Posbıyık'ın içinde olduğu bir senaryo. Ve biz bununun kesinlikle dışındayız. Ama bizi içine çekmeye çalışıyorlar. Biz içine düşmeyeceğiz. Biz tuzağa düşmeyeceğiz. Biz yolumuzda yürüyeceğiz. Burada tek bir nokta var. Tek bir eksiklik var. Bizim Ereğli İlçe Başkanımız oraya gelse idi O kardeşimiz o cüretkarlığı gösteremezdi. Çünkü bizim istişare toplantılarımızda olan bir kardeşimiz. Bu kesinlikle bir senaryo. Halil Posbıyık'la birilerinin kurduğu bir senaryo bunun  bizle alakası yoktur ve olmayacaktır. Kesinlikle biz alakası yoktur. Içine içler çekmeye çalıştılar. O kadar" şeklinde konuştu. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

İntihara teşebbüs ihbarı ekipleri harekete geçirdi İntihara teşebbüs ihbarı ekipleri harekete geçirdi

Editör: Murat Barutçu