Gökçebey’de düzenlemesi bir süredir düzenlemesi devam eden kent meydanı dün vatandaşların hizmetine açıldı. Görüntüsü ile göz dolduran kent meydanı vatandaşlardan tam not aldı.

Vatandaşlar memnuniyetini dile getirerek, “ilçenin havası değişti. Vedat başkanımız göreve geldiği günden bu yana, ilçede birçok sorunu giderdi. Öncesine nazaran, içme suyu, yol, kanalizasyon gibi birçok eksiğimiz vardı. Bunlarla birlikte doğal gazın ilçeye gelmesinde çok emeği var. Organize sanayi bölgesi gibi istihdam artırıcı çalışmaları, şehircilik anlamında TOKİ gibi, üniversite öğrencilerinin ilçemizi tercih etmesi için alt yapı ve üst yapı çalışmalarına verdiği önemi görüyoruz ve kendisini tebrik ediyoruz” dediler.

ÖZTÜRK: BAŞARI HALKIMIZA AİTTİR!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk de konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “İlçede birçok işler başardık, bunu tek tek anlatmayacağım vatandaşlarımız zaten farkında. Bugün de ilçenin imajına yakışır düzenlemelerin yapılması gerekliliğinin de farkındayız. Gökçebeyli vatandaşımız dışarıya memleketini anlatırken ya da gelen misafirine göğsünü gere gere anlatacak. Tabi ki başka projelerimiz de var. Bunların hayata geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bana bu desteği veren vatandaşlarımla gurur duyuyorum. Asıl başarı halkımıza aittir” dedi.

Gökçebey’de meydanın yenilenmesi ve son halinin video ile paylaşımı büyük beğeniyle karşılandı. 

Bayram öncesi fırınlara zabıtadan denetim! Bayram öncesi fırınlara zabıtadan denetim!

I M G 4200. M P4 Snapshot 00.44.984

I M G 4200. M P4 Snapshot 00.28.151

I M G 4200. M P4 Snapshot 00.54.000

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA