Düzce’de uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza atıldı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gümüşova ilçesi Sultaniye köyü ile Merkez Uzunmustafa Mahallesi’nde belirlenen adreslere baskın düzenledi.
Evde Özel Düzenek Kurmuş
Yapılan aramalarda bir evin içerisinde, elbise dolabı görünümlü özel bir alanda uyuşturucu yetiştirildiği tespit edildi. Polis ekipleri, düzenekle üretim yapıldığını belirledi.
Uyuşturucu ve Ekipman Ele Geçirildi
Operasyonda 45 fiş esrar, 250 gram esrar maddesi, 6 kök kenevir bitkisi, 1 adet hassas terazi ile uyuşturucu üretiminde kullanılan çeşitli elektronik malzemeler ele geçirildi.
Şüpheli Tutuklandı
Olayla ilgili gözaltına alınan F.S. (48), emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

