Bolu Haber – Bolu’da geçirdiği trafik kazası sonucunda bacağı kırılan 59 yaşındaki vatandaş ambulans ile sandık başına giderek oyunu kullandı.

Bolu’da geçtiğimiz aylarda geçirdiği bir trafik kazası sonucunda 59 yaşındaki Rıza Cırık’ın bacağı kırıldı. Edinilen bilgiye göre, yürümekte zorluk çeken Rıza Cırık, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne oy kullanmaya gidemeyeceğini bildirdi. Aktaş Mahallesi Aktaş Apartmanı’nda oturan Rıza Cırık, sağlık ekipleri tarafından evinden sedye ile alındı. Ambulansa bindirilen Rıza Cırık, Bolu Atatürk Anadolu Lisesi’ne getirildi. Burada 1007 no’lu sandığa giden Cırık, eşinin yardımıyla sedyeyle kabine girdi. Sedyede sandık başına getirilen Rıza Cırık, sandık başında sedyeden oyunu kullandı.

Oyunu kullanan Rıza Cırık, “Geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçirdim. Oy kullanmak için sağlık ekipleri ambulansla geldi aldı beni. Bu da bir vatan görevi. Oyumuzu kullandık. Sağlıkçılarımızdan da devletimizden de Allah razı olsun” dedi. İHA

AW890861_04

Seçimde 1835 polis ve jandarma görev yapacak Seçimde 1835 polis ve jandarma görev yapacak

AW890861_05

AW890861_01

AW890861_02

AW890861_03

Deva Partisi Adayı Doğa Şanlıoğlu oyunu Çaycuma’da kullandı Deva Partisi Adayı Doğa Şanlıoğlu oyunu Çaycuma’da kullandı

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz eşiyle birlikte oyunu kullandı Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz eşiyle birlikte oyunu kullandı

Deniz Yavuzyılmaz; Gelin ilk turda seçimi bitirelim!” Deniz Yavuzyılmaz; Gelin ilk turda seçimi bitirelim!”

Fener İlkokulu'nda vatandaşlar isyan etti: Oy için uzun süre beklediler! Fener İlkokulu'nda vatandaşlar isyan etti: Oy için uzun süre beklediler!

Editör: Virda Şahin