İstanbul Pendik Kaynarca’da bir kuyumcu dükkanına oyuncak silahla soygun girişiminde bulunan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay sırasında dükkan sahibini tehdit eden L.İ., arbedeye neden olmuştu.

OLAYIN AYRINTILARI

2 Ocak tarihinde Pendik Kaynarca Mahallesi’ndeki bir iş yerine giren şüpheli, elinde oyuncak silah ile iş yeri sahibini tehdit etti. Arbede sırasında soygun teşebbüste kaldı ve şüpheli olay yerinden kaçtı. Kıyafet ve suç unsurlarını değiştirerek izini kaybettirmeye çalışan L.İ.’nin tespitine yönelik teknik ve fiziki takip başlatıldı.

Kanlı Kavga: Göğsünden Bıçaklanan Adam Hayatını Kaybetti
Kanlı Kavga: Göğsünden Bıçaklanan Adam Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

ŞÜPHELİ YAKALANDI VE TUTUKLANDI

4 Ocak’ta Yenişehir Mahallesi’nde yakalanan şüpheli, 5 Ocak’ta “yağma” suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Olay anına ait yeni görüntülerde L.İ.’nin dükkan sahibine “Çantaya ne varsa doldur” diyerek oyuncak silah doğrulttuğu ve tehdit ettiği görüldü.

Kaynak: İHA