Haftayı Karacabey Belediyespor galibiyetiyle kapatan Zonguldak Kömürspor’da rota Etimesgut Belediyespor’a çevrildi. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, 25 Mart Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı 28’inci hafta karşılaşmasının hazırlıklarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda sürdürdü.

Tam kadro gerçekleştirilen antrenmanda morallerin çok iyi olduğu görüldü. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından Etimesgut Belediyespor maçının taktik provasını yapan futbolcuların istek ve arzusu teknik direktör Şenol Demir’i sevindirdi.

Karacabey Belediyespor deplasmanında kazanan kadroyu bozmayan Demir, rakibin eksi yönleri doğrultusunda farklı taktik çalışmalar üzerinde durdu. Futbolculara yapmaları gerekenleri anlatan Şenol Demir, üst üstte yapılan denemelerden yüksek verim aldı.

MOTİVASYON KONUŞMASI YAPTI

Kırmızı-Lacivertli teknik adam, antrenman öncesi orta yuvarlakta topladığı futbolculara motivasyon konuşması yaptı.

10 dakikaya yakın süren konuşma sırasında Demir, kendi evinde hiç yenilgisi olmayan Karacabey Belediyespor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin güzel bir sonuç olduğunu kaydetti.

Karacabey Belediyespor deplasmanında çok iyi iş çıkardıklarını, netice itibariyle iç saha yenilgisi bulunmayan rakibe bu sezon ilk iç saha mağlubiyetini yaşattıklarını kaydeden Kırmızı-Lacivertli teknik adam, bu galibiyetin anlam ifade etmesi için hafta sonundaki Etimesgut Belediyespor maçının mutlak kazanılması gerektiğine dikkat çekti.

Sezonu zor şartlar altında sürdürdüklerini, buna rağmen takım olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarının altını çizen Şenol hoca, 43 puan seviyesinin iyi bir seviye olduğunu, kalan 11 haftalık süreçte bunu daha yukarılara çıkarmak için çaba göstereceklerini belirtti.

“SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ”

Şenol Demir, Play-Off’la ilgili yöneltilen soru üzerine, “Önümüzde oynanmamış 11 maç, alınması gereken 33 puan var. Bu puanların hepsine talibiz. Bakıldığında Play-Off hattıyla arada 9 puanlık fark var. 3 puanlık sistemde çok değil. Rakiplerin kendi aralarında oynayacağı maçları hesaba katarsak bu farkı kapatabiliriz. Tabi ki burada bizim ne yapacağımız da önemli. Seri yakalamamız lazım. Biz kazandıkça eminim ki aradaki puan farkı kapatacaktır. Benim hala umudum var. Matematiksel şansın bittiği ana kadar umudumuzu koruyacağız. Pes etmek yok. Hedef çıtasına daima yukarıda tutacağız ki lige ve maçlara sıkı sıkıya bağlı kalalım” dedi.

“KAZANMAK ZORUNDAYIZ”

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu, Cumartesi günü Etimesgut Belediyespor’la oynanacak iç saha maçının anımsatılması üzerine, “Hiçbir maç kolay değil. Rakiple ilgili edindiğimiz analizler doğrultusunda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sahamızda oynayacak olmak avantaj. Kazanırsak çok iyi olacak. Karacabey Belediyespor galibiyetinin bir anlam ifade etmesi için Etimesgut Belediyespor’u yenmeliyiz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bu haftayı da galibiyetle kapatırsak, önümüzü daha neti göreceğiz” şeklinde konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

6B1A16176B1A14366B1A14476B1A1578

Editör: Hüseyin EKİNCİ