Eski çorap fabrikasına milyonluk Bitcoin baskını Eski çorap fabrikasına milyonluk Bitcoin baskını

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa - Mardin karayolunun Viranşehir ilçesi Eyyüp Nebi Kavşağı yakınlarında yaşandı. Eskişehir’den Mardin’e giden 34 RR 432 plakalı yolcu otobüsü, 34 BF 059 plakalı otomobil ile çarpıştıktan sonra devrildi. Kazada Hilve Kılıç (66) hayatını kaybederken Yusuf K., Muhammed Baver, Mohammad Y., Yıldız İ., Mehmet Hakkı O., Asel Sena E., Ali Emir E., Gülçin E., ile isimleri öğrenilemeyen 6 kişi ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan 2'sinin durumunun kötü olduğu belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Viranşehir ilçesinde yaşanan otobüs kazasında ölü sayısının 2, yaralı sayısının ise 25 olduğunu açıkladı.
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Viranşehir ilçesinde yaşanan otobüs kazasında ölü ve yaralı sayısını açıkladı. Sosyal medya hesabında açıklama yapan Vali Şıldak, "Sabah saatlerinde Şanlıurfa-Mardin karayolunda Viranşehir ilçemiz yakınlarında bir yolcu otobüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucunda 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 25 kişi de yaralanmıştır. Yaralılardan durumu ağır olan bulunmamaktadır. Kazayla ilgili gerekli soruşturma başlatılmıştır" ifadelerine yer verdi.

(İHA)

{8D0685CF-C456-448E-855F-A14BAA2C0AC0}.mp4_snapshot_01.46.553

Editör: Murat Barutçu