Kontrolsüz çıkış kazaya neden oldu! Kontrolsüz çıkış kazaya neden oldu!

Bolu Haber – Bolu'nun Gölyüzü Mahallesi İzzet Baysal Caddesi Uğur Mumcu Parkı yanında, seyir halinde olan Erkan Y. idaresindeki 14 DV 947 plakalı otomobilde aniden dumanlar yükselmeye başladı. Yaşanan bu tehlikeli durum, sürücü Erkan Y. tarafından fark edildi ve hemen otomobil yolun kenarına park edildi.

Ancak, durum daha da kötüleşti ve otomobilden yükselen dumanlar, kısa süre içinde alevlere dönüştü, aracı tamamen sardı. Vatandaşların ve sürücünün panikle uzaklaştığı yangın haberi, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla itfaiye ve zabıta ekiplerini harekete geçirdi.

600 yıllık zeytin ağacının hikayesi 600 yıllık zeytin ağacının hikayesi

Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ancak otomobil, yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi ve geriye sadece hurda bir yığın kaldı.

Olayla ilgili olarak yetkililer, inceleme başlattı. Otomobilde meydana gelen yangının nedeni araştırılırken, şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmaması sevindirici bir haber oldu. Vatandaşlar, olayın ardından daha dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarıldı. İHA

Sevgilisinin ölümünden suçlanıyordu, beraat etti! Sevgilisinin ölümünden suçlanıyordu, beraat etti!

Vali Tutulmaz 3 yıl boyunca ne yapmak istedi? Vali Tutulmaz 3 yıl boyunca ne yapmak istedi?

AW927505_05

AW927505_04

AW927505_02

Eski eşi tarafından bıçaklanan kadın hastaneden yardım istedi Eski eşi tarafından bıçaklanan kadın hastaneden yardım istedi

AW927505_03

Editör: Virda Şahin