Eski nişanlı dehşeti; Genç kadın, eski nişanlısı tarafından öldürüldü Eski nişanlı dehşeti; Genç kadın, eski nişanlısı tarafından öldürüldü

Ak Parti İlçe Başkanı istifa etti! Ak Parti İlçe Başkanı istifa etti!

İstanbul Haber - İstanbul Esenler ilçesinde yaşanan trafik kazasında abi ve kardeş, direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Olay sonucu abi ve kardeş hafif yaralandı. Ayrıca, ikilinin yakınlarının cenazesine gitmek üzere kullandıkları otomobilin sadece 10 gün önce satın alındığı öğrenildi.

Kaza, saat 12.00 civarında Esenler İstoç yolu üzerinde Sultangazi istikametinde meydana geldi. 34 EUB 173 plakalı otomobili yaklaşık 10 gün önce satın alan sürücü Ali Kemal Buğdalı, yanında kardeşi Mehmet Buğdalı ile birlikte yakınlarının cenazesine katılmak üzere yola çıktı. Ali Kemal Buğdalı, Habibler istikametine ilerlerken bilinmeyen bir nedenle aracın direksiyon kontrolünü kaybetti. Otomobil refüje çıkarak yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı ve durabildi.

Kazanın hemen ardından çevredeki bir inşaatın çalışanları yaralılara ilk yardım müdahalesi yaptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kardeşlerin ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra aynı ambulansla Sultangazi'deki Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Aydınlatma direğinin devrilmesi, daha büyük bir faciayı engelledi. Trafik yoğunluğunun yaşandığı bu bölgede aydınlatma direği otomobilin karşı şeride geçerek daha büyük bir kaza yapmasını önledi. Kazanın ardından otomobil çekiciyle kaldırılarak otoparka götürülürken, sürücü ve kardeşin durumunun iyi olduğu belirtildi. İHA

Yarım net yapan aday bile üniversiteli oldu Yarım net yapan aday bile üniversiteli oldu

’Yeşil altın’da hasat sürüyor ’Yeşil altın’da hasat sürüyor

AW014548_02

AW014548_03

AW014548_01

Editör: Virda Şahin