Zonguldak

Ordu’da Zonguldak rüzgarı

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Berat Hıdır Ordu’da düzenlenen Okul Sporları Gençler A Judo Türkiye final grubunda 100+ kg de Türkiye 2.cisi oldu

Abone Ol

2023-2024 yılı Okulsporları Judo Gençler(A-B) Kız-Erkek Türkiye birinciliği müsabakaları Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Altınordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda 48 il ve K.K.T.C’ den gelen 335 sporcunun katılımı ile sona erdi.

13 Ocak 2024 tarihinde başlayan müsabakalar 14 Ocak 2024 Pazar günü sona erdi. Heyecanın ve çekişmenin üst seviyede olduğu müsabakalarda sporcular, izleyenlere ve katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı.

Müsabakalarda şampiyon olan judokalar spor kenti Ordu’da mutlu ayrıldı. Şampiyona, son gün yapılan müsabakaların ardından tamamlandı ve dereceye giren sporculara madalyaları ve başarı belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürü, protokol ve Türkiye Judo Federasyonu teknik kurul üyeleri tarafından takdim edildi.

Zonguldaklı Berat Hıdır, Türkiye Finalinde 100+ kg'da Gümüş Madalya Kazandı!

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Berat Hıdır, 2023-2024 yılı Okulsporları Judo Gençler(A-B) Kız-Erkek Türkiye birinciliği müsabakalarında adını altın harflerle yazdırdı. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Altınordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalara 48 il ve K.K.T.C'den gelen 335 sporcu katıldı.

Berat Hıdır, 13 Ocak 2024 tarihinde başlayan müsabakalarda sergilediği üstün performansla 100+ kg kategorisinde Türkiye 2.'si oldu. Heyecanın ve çekişmenin dorukta olduğu müsabakalarda, izleyenlere ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşatan genç sporcu, Zonguldak'ı gururlandırdı.

Ordu'da düzenlenen şampiyonada, final gününde yapılan müsabakaların ardından dereceye giren sporcular ödüllerini aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü, protokol üyeleri ve Türkiye Judo Federasyonu teknik kurul üyeleri tarafından verilen madalya ve başarı belgesi töreninde Berat Hıdır, elde ettiği başarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Zonguldaklı judoka, sporseverlere unutulmaz anlar yaşatan performansıyla Türkiye Judo camiasında adını bir kez daha duyurarak büyük bir başarı elde etti.  Haber Merkezi