Öğrencilere tatilde ödev yok! Öğrencilere tatilde ödev yok!

Zonguldak Köksal Toptan İlkokulu ve Ortaokulunda sosyal, kültürel etkinlik kapsamında okulun tüm öğrenci ve personelinin katılımı ile okul bahçesinde okuma etkinliği düzenlendi. Ayrıca öğrencilere geleneksel oyunlarımız hatırlatıldı.

Öğrencilerin kendi seçtikleri kitapları alarak açık havada okumanın önemine dikkat çektiklerini belirten Okul Müdürü Bülent Aksoy; “Bu tür etkinlikleri belli program dahilinde sık sık yaparak okumanın önemine dikkat çekeceğiz. Özellikle öğrencilerimizin kelime hazinelerinin gelişmesi konusunda bu tür farklı faaliyetler planlayacağız. Okulumuz ilkokul öğretmenleri Ayşe Ak ve Bahar Aslan ile tüm ilkokul öğrencilerimiz geleneksel oyunlarımızı bizlere hatırlattı. Çocuklarımızın oyun kurmayı, oyun oynamayı unuttuğu dijital çağda bu oyunların hatırlanması ve oynanması öğrenciler arasında ilgi ile karşılandı. Öğrencilerin mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunuyordu. Bir öğrencinin bile yüzünde gülücük olması bizim en özel hedefimizdir. Bu tür etkinlikler okulumuzda artarak devam edecektir.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

ilkokul

kitap-okuma-etkinlik-(7)kitap-okuma-etkinlik-(5)kitap-okuma-etkinlik-(6)kitap-okuma-etkinlik-(4)kitap-okuma-etkinlik-(1)kitap-okuma-etkinlik-(2)

kitap-okuma-etkinlik-(3)

Editör: Murat Barutçu