Alınan bilgiye göre, Gazi Ortaokulu ile Mithatpaşa İlkokulu öğrencileri düzenledikleri kan bağışı için etkinlikte, vatandaşları kan bağışına teşvik ettiler.

Düzenlenen etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı İsmail Aksoy, Mithatpaşa İlkokulu müdürü Ali Özdoğan, Gazi Ortaokulu Müdürü İbrahim Uğur Metin, okul öğretmenleri, minik öğrenciler ile veliler katıldı.

Etkinlik ile ilgili konuşan Mithatpaşa İlkokulu Müdürü Ali Özdoğan. 'Milli Eğitim Müdürlüğümüzün planlamış olduğu Kızılay kan bağış kampanyası olarak, velilerimiz olarak katılmış bulunmaktayız. son dönemde depremden sonra  artan kan ihtiyacının karşılanmasına ı destek olmak istedik. Birilerimize, öğrencilerimize duyurduk. Bugün de bu kampanyaya katılıyoruz inşallah. Çocuklarımız  annelerini, babalarına Dün akşam duyuru yaptı kan bağışı için  çağrıda bulundular. Bugün gün boyunca inşallah gelip kan bağışında bulunacaklar. Ben Milli Eğitim Müdürümüze bu konuda önderliğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Gazi Ortaokulu Müdürü İbrahim Uğur Metin'de "Bu gün bizim için bir onur kaynağı. Türk Kızılay’ı Derneği'ne, Gazi Ortaokulu ve Mithatpaşa İlkokulu olarak destek olmaya geldik. Öğrencilerimiz dövizler hazırladılar. Hilali Ahmer'i canlandırmak gördüğünüz gibi geleneksel kıyafetlerimizi giydiler. Yüzlerce yıllık çok kadim ve değerli bir kuruluşumuz olan devamı Türk Kızılay’ına destek vermek kan bağışında bulunmak için buradayız.  Saat 10.00 ile 17.30  arasında  Derneğimizin otobüsü burada kan almak için herkesi bekliyor. Herkesi kan bağışına davet ediyoruz” diye konuştu.

Sıcak havayı gören cadde ve sahillere koştu Sıcak havayı gören cadde ve sahillere koştu

Yapılan konuşmaların ardından Gazi Ortaokulu Müdürü İbrahim Uğur Metin kan bağışında bulundu. (Şaban YILMAZ)

WhatsApp-Image-2023-06-08-at-13.33.57WhatsApp-Image-2023-06-08-at-13.33.56-(1)WhatsApp-Image-2023-06-08-at-13.33.56-(2)

Editör: Murat Barutçu