Zonguldak Kömürspor’un genç yıldızları Süper Lig’in gözdesi oldu.  Sol bek Oğuzhan Matur’un Hatayspor’la anlaşmasının ardından golcü özelliğe sahip sol kenar oyuncusu Fatih Bektaş’ın adı da Hatayspor’la anılmaya başladı.

Deprem felaketinin ardından yeniden toparlanmaya çalışan ve alt liglerdeki genç yetenekleri 2023-20224 sezonu kadrosunda toplayan Hatay temsilcisi, Kırmızı-Lacivertliler’in genç yıldızına kancayı taktı.

23 yaşında golcü özelliğe sahip sol orta kenar oyuncusunu uzun vadeli sözleşme yoluyla kadrosuna dahil etmek isteyen Hatayspor yönetimi, transferi sonlandırmak için Zonguldak Kömürspor Kulübü’yle temaslarını sıklaştırdı.

Sözleşmesi normalde bu sezon sona eren fakat lig devam ederken dönem harici sözleşme yenileme usulüyle bir yıl daha mukavele yenilenen Fatih Bektaş’ı iyi bir bonservis bedeliyle vermeyi düşünen Zonguldak Kömürspor yönetimi, genç yıldızdan gelecek parayla 2023-2024 sezonu kadrosunu şekillendirecek.

Hatayspor Kulübü, Fatih Bektaş’ı 2022-2023 sezonunun devre arasında transfer etmek istemiş fakat şartların olgunlaşmaması üzerine söz konusu transfer gerçekleşmemişti.

İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor! İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor!

Yarım sezon aradan sonra yeniden gündeme gelen Fatih Bektaş transferini bu defa olumlu yönde sonlandırmak isteyen Süper Lig ekibi, söz konusu transfer gerçekleştiği takdirde Zonguldak Kömürspor’dan kısa aralıklarla bir önemli futbolcuyu daha almış olacak.

Hatayspor Kulübü, teknik direktör Volkan Demirel’in kadroda görmek istediği sol bek Oğuzhan Matur transferini dün düzenlenen imza töreninde 3 yıllığına resmiyeti dökmüştü.

HABER  / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ