1 Mayıs kutlamalarında bomba alarmı! 1 Mayıs kutlamalarında bomba alarmı!

Cama yaslandı, bir anda yere yığıldı! Cama yaslandı, bir anda yere yığıldı!

Zonguldak'ta başlayan kar yağışı, beraberinde ulaşımda olası sıkıntıları getirebilir. Bu nedenle Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Bolu ve Düzce'de yaşayan sürücülere yönelik uyarılar yapılmaya başlandı.
Zonguldak'ın yüksek kesimlerinde gün içinde kar yağışının etkisini arttırması beklenirken, gece saatlerinde alçak kesimlerde de kar yağışı gözlemleniyor. Bu durum, Zonguldak Ankara ve Zonguldak İstanbul yolunu kullanacak sürücüler için dikkat gerektiriyor.
Sürücülerin geçmişte yaşanan sorunları hatırlayarak benzer mağduriyetleri yaşamamak adına tedbirli olmaları önemli. Karayolları ekiplerinin gece boyunca tam kadro sahada olması beklenmektedir. Bununla birlikte, kar lastiği olmadan yola çıkmamak ve gerekirse seyahati ertelemek, olası sıkıntılardan kaçınmak için önemli bir tedbir olarak karşımıza çıkıyor. 
Meteorolojik şartlara bağlı olarak yol durumu ve hava koşulları değişebileceğinden, sürücülerin güzergâhlarıyla ilgili güncel bilgileri takip etmeleri ve karayollarının duyurularını dikkate almaları önem arz ediyor. 
Haber Merkezi

Editör: Virda Şahin