Zonguldak Haber- AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı,”Biliyorsunuz ki yakın geçmişte madencilerimizin göstermiş oldukları Can siperhane fedakarlıklar, bu anlamda cumhurbaşkanımızın bin kişilik işçi alımla alakalı bu konular. Bunun dışında ocakta madenci kardeşlerimizle beraber iftar programımız var”dedi.

Milletvekili listesinin belli olmadığını ifade eden Başkan Avcı, “49 tane milletvekili aday adayı ile iftar gerçekleştireceğiz. Onlar bizim için kıymetli. Artık sürecin sonuna geldik. Bir iftar yapmak istedik. Bu anlamda 9 Nisan takvimi var. Hala hazır da netleşmiş bir liste yok. Buradaki bütün muradımız Zonguldak’a hayırlı adayların verilmesi”diye konuştu.

‘MADENCİLERİMİZLE İFTAR YAPACAĞIZ’

AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, “İnşallah bugün enerji Bakanımız bugün saat: 17:30’da valiliğimizde bir buluşmamız olacak. Ondan sonra Valimiz biz siyaset bir arada olacağız. Biliyorsunuz ki yakın geçmişte madencilerimizin göstermiş oldukları Can siperhane fedakarlıklar, bu anlamda cumhurbaşkanımızın bin kişilik işçi alımla alakalı bu konular. Bunun dışında ocakta madenci kardeşlerimizle beraber iftar programımız var.”

‘MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARIMIZLA İFTARDA BULUŞACAĞIZ’

49 Milletvekili adayı adayı ile iftar programında buluşacaklarını ifade eden Başkan Avcı, “Ben iftara katılmak durumundaydım ama şöyle söyliyim bir durum gerçekleşti. 49 tane milletvekili aday adayı ile iftar gerçekleştireceğiz. Onlar bizim için kıymetli. Artık sürecin sonuna geldik. Bir iftar yapmak istedik. Bu anlamda 9 Nisan takvimi var. Hala hazır da netleşmiş bir liste yok. Buradaki bütün muradımız Zonguldak’a hayırlı adayların verilmesi. Sayın cumhurbaşkanımızın burada mevcut oyun üzerine oy koyabilecek arkadaşların fedakarca Allah’tan korkan kuldan utanan bu işlerle ilgili liyakat sahibi insanların  heyecanlı olan insanların gelmesini istiyoruz. Gerek ülke veremde yerel anlamda ki karnemiz sağlam. Biz inanıyoruz ki 14 Mayıs’ta AK Parti hükümetimiz mecliste ki yerini alacak.  Gelecek yüzyılımızı hep birlikte göreceğiz”şeklinde konuştu.

Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’ Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’

‘MHP’NİN LİSTESİNE SAYGI DUYUYORUM’

AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Milliyetçi Hareket Partisinin listesine saygı duyduğunu belirterek, “Ben Murat beyi yakınen tanıyorum. Biz burada gerek Milliyetçi Hareket Partisi gerek, gerek Büyük Birlik Partisi olarak Cumhur ittifakının bileşenleri olarak buradayız. Biz onların listelerine saygı duyuyoruz. Birlikte beraber çalışacağız. İnşallah az sonra da Yeniden Refah Partisini partimizde ağırlayacağım. Biz birlik beraberiz. Bu birlik beraberliği daha ileti taşıyacağız”şeklinde konuştu. (Sertaç ÖZDEMİR)

Editör: Murat Barutçu