Diğer futbol ligleri gibi deprem nedeniyle ara verilen Süper Amatör Ligde, meşin yuvarlak 27 gün aradan sonra santrada...

En son 5 Şubat’ta 17’nci hafta maçlarının oynandığı lig, 4 Mart Cumartesi günü (yarın) 18’inci hafta maçlarıyla kaldığı yerden başlayacak.

Haftanın açılış karşılaşması yarın saat 13.30’da son sıradaki Elvanpazarcıkspor ile şampiyonluk yarışı veren 3’üncü sıradaki Akınspor arasında oynanacak. İl hakemi İsmail İnam’ın düdük çalacağı karşılaşmada, kadın hakemler Berivan Arıcan ile Şaver Şentürk iki kenar çizgide görev alacak.

Günün diğer maçı, saat 14.00’te Gelik sahasında Gelikspor ile Çaydeğirmeni Belediyespor arasında oynanacak. 1 puan farkla sıralanan 5 ila 6’ncı sıradaki takımlar arasındaki 90 dakika mücadelesinde Deniz Kardaş düdük çalacak. Kardaş’ın yardımcılıklarını, Yunus Emre Yüksel ile Ferhat Korum yapacak.

Cumartesi günü iki maçın oynanacağı 18’inci haftanın diğer 4 maçı, 5 Mart Pazar oynanacak.

Saat 14.00’te, Çaycuma İlçe Stadı’nda Çaycumaspor ile İhsaniyespor arasındaki mücadeleyi il hakemi Serkan Köse yönetecek. Köse’nin triosunu, Mert Çolak ile Ferhat Korum oluşturuyor.

Yine aynı saat saatte Çatalağzı Ümit Saka sahasının ev sahipliği yapacağı müsabakada, 34 puanla 4’üncü sıradaki Mavi Şimşekspor, 39 puanla lider pozisyonunda yer alan Alaplı Belediyespor’u konuk edecek. Haftanın maçı olarak gösterilen 90 dakikayı, il hakemi Bayram Çiv atandı. Çiv’in triosunda Melih Kaya ile İsmail İnam yer alıyor.

14.30’da Filyos sahasında, Filyos Sefercikspor ile Kilimli Belediyespor’u karşı karşıya getirecek mücadeleyi, tecrübeli il hakemi Hakan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Murat Kaskun ile Okan Karakök yapacak.

Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’nda saat 16.45’te Ereğli Çiğdemlispor ile Yenimahallespor’u karşı karşıya getirecek mücadelenin hakemi bölgesel hakem Mücahit Karakurt. Karakurt’un yardımcı triosunda Tayfun Kurnaz ile Ferdi Tatoğlu yer alıyor.

4 MART CUMARTESİ

Saat 13.30 Fener sahası: Elvanpazarcıkspor-Akınspor (İsmail İnam, Berivan Arıcan, Şaver Şentürk)

Saat 14.00 Gelik sahası: Gelikspor-Çaydeğirmeni Belediyespor (Deniz Kardaş, Yunus Emre Yüksel, Ferhat Korum)

5 MART PAZAR

Saat 16.45 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Çiğdemlispor-Yenimahallespor (Mücahit Karakurt, Tayfun Kurnaz, Ferdi Tatoğlu)

Saat 14.00 Çaycuma İlçe Stadı: Çaycumaspor-İhsaniyespor (Serkan Köse, Mert Çolak, Ferhat Korum)

Saat 14.30 Filyos sentetik: Sefercikspor-Kilimli Belediyespor (Hakan Aydın, Murat Kaskun, Okan Karakök)

Saat 14.00 Çatalağzı Ümit Saka sahası: Mavi Şimşekspor-Alaplı Belediyespor (Bayram Çiv, Melih Kaya, İsmail İnam)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

alooo

Editör: Hüseyin EKİNCİ