AK Parti Zonguldak İl Başkan yardımcısı Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları (ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, milletvekili aday adaylığını parti binasında yaptığı basın açıklaması ile aday adaylığını açıkladı. Ailesi ile basın mensuplarının karşısına çıkan Tıskaoğlu, "Güzel hizmetler etmek için aday oluyorum" dedi.

Tıskaoğlu açıklamasında şunları söyledi:

“Bu özel günde beni yalnız bırakmadınız her insanın hayatında özel anlamlı günler vardır bende onlardan bir tanesini yaşıyorum. Malum artık bir sürece girdik önümüzde seçim var bizde siyaseten kendi bilgi becerimizi yurt dışında kazandığımız tecrübeleri memlekete nasıl katkı sağlarız diye düşündük. Bugün burada aday adaylığımı açıklıyorum. Eğer doğru iş yapacaksak Allah bize mevki makam nasip etsin eğer doğru iş yapmayacaksak Allah bize makam mevki vermesin sözüyle yola çıkıyorum. Biz cumhurbaşkanımıza bağlı olarak çalışmaya devam edeceğiz. Sanayiciyim, iş insanıyım 24 yıldan beri bir ticarethanem var ihracat yapıyoruz. Aday olamazsak fayda sağlamaya devam etmeyeceğiz diye bir şey yok sadece siyasi bir güçle bunu yapmak istiyorum. Aileme teşekkür ediyorum onlarda inanılmaz emek veriyorlar kolay değil bana gösterdiği sabırla teşekkür ediyorum. Anne babama teşekkür ediyorum aday olma ahlakı ve eğitimi verdikleri için. Burada duasıyla olan bütün dostlarıma teşekkür ediyorum”

Milletvekili aday adaylığı açıklamasıyla ilgili annesi Sebahat Tıskaoğlu ise , “Önce hayırlı olsun devletimize milletimize. Rabbime hamdolsun ki Allah bana böyle bir evlat vermiş. Aklıyla, zekasıyla güzelliği ile. Güzel yerlere gelecek. Güzel hizmet verecek. Ona canı gönülden inanıyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Eşi Yudum Tıskaoğlu,  ise, “Ben şuna çok inananlardanım. Necdet’in misyonun hizmet anlamında olduğuna çok inananlardanım. Emeklerinin karşılığını almasını en iyi şekilde istiyorum. Zonguldak için çok büyük bir şans. Kendi enerjisini Zonguldak enerjisiyle birleştirerek çok güzel hizmetlere imza atacağına inanıyorum. Gurur duyuyorum” şeklinde konuştu. 

Baba Tacettin Tıskaoğlu, “ Böyle bir vesile karşınıza çıkardığı için Allah’a hamdolsun. Oğlum Necdet bir şeyleri tuttuğunda koparmaya bırakmayı bilmeyen bir insan. Bundan dolayı kendisiyle gurur duyuyorum. Eve dönüş projesinde de yanında olmuştuk. Eğer oğlum milletvekilliği olursa Zonguldak’a çok şey katacak” ifade etti.

Kızı lrmak Tıskaoğlu'da babasının hizmet aşkı ile yola çıktığını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti’den Zonguldak Milletvekili aday adayı olan Nejdet Tıskaoğlu, AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı’ya adaylık başvurusunu teslim etmesinin ardından il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte toplu fotoğraf çekildi. Haber: Şaban YILMAZ

ZONG-TISKAOĞLU ADAY ADAYLIĞINI (4)ZONG-TISKAOĞLU ADAY ADAYLIĞINI (3)ZONG-TISKAOĞLU ADAY ADAYLIĞINI (1)ZONG-TISKAOĞLU ADAY ADAYLIĞINI (2)

WhatsApp Image 2023-03-15 at 14.04.02111WhatsApp Image 2023-03-15 at 14.16.40

Editör: Muhammet