Alınan bilgiye göre, seçim ofisi açılışlarına, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, Çaycuma Belediye Başkan adayı Bünyamin Bostancı, Nebioğlu Belediye Başkanı ve başkan adayı Ali Özdal, Karapınar Belediye Başkanı ve başkan adayı Necdet Dernek, Filyos Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Ömer Ünal, parti teşkilat mensupları ile partililer katıldı.

Açılışa katılım gösteren vatandaşlara hitap eden AK Parti Milletvekili Muammer Avcı,Zonguldak ‘a yapılan yatırımları anlatarak 31 Mart seçimlerinde Nebioğlu Belediye Başkan Adayı Ali Özdal ve Karapınar Belediye Başkan Adayı Necdet Dernek’e destek istedi.

İlk belgesel Çaycuma’da çekildi…  Galası yine Çaycuma’da İlk belgesel Çaycuma’da çekildi… Galası yine Çaycuma’da

Vekil Avcı ayrıca yaptığı sosyal medya paylaşımında yoğun katılım için hemşehrilerine teşekkür etti.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da,  “Gerçek Belediyecilik vizyonumuz, güçlü kadrolarımız ve projelerimizle sizin için varız. Nebioğlu Belediye Başkan adayımız Ali Özdal’ın Seçim koordinasyon merkezi açılışını Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve kıymetli hemşehrilerimizin katılımlarıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Güzel Beldemiz Nebioğlu’na yeniden hizmet etmek, yeniden gönülleri kazanmak için gece, gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2024-03-03-at-14.35.38

WhatsApp-Image-2024-03-03-at-14.35.39-(1)

WhatsApp-Image-2024-03-03-at-14.35.39

Editör: Murat Barutçu