Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde belediye tarafından yapımı tamamlanan Nebioğlu Belediyesi Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleştirildi.

Yapımı tamamlanan Nebioğlu Belediyesi Sosyal Tesisleri'nin açılış programına AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özdal, Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek, AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bünyamin Bostancı, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Ali Başören, Adnan Tıska, AK Parti Perşembe Belediye Başkan Adayı Turhan Okumuş, AK Parti Saltukova Belediye Başkan Adayı Adil Düzlü, belde başkanları, vatandaşlar ile çok sayıda kalabalık topluluk açıldı.

Açılış öncesi AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı ve Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Mustafa Çağlayan konuşma yaparak yapımı tamamlanan sosyal tesislerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler. Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özdal ise açılışa gelen davetlilere teşekkür ederek, sosyal tesislerin çok amaçlı olduğunu ifade ederek, belde halkının bu alanı istediği gibi kullanacaklarını kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından sosyal tesislerinin açılış kurdelesi protokol tarafından kesilerek, tesis gezildi. Sonrasında ise davetlilere ikramlarda bulunuldu. (Haber Merkezi)

Çaycum'da mera açılışı yapıldı Çaycum'da mera açılışı yapıldı

WhatsApp-Image-2024-03-03-at-14.33.04

WhatsApp-Image-2024-03-03-at-14.33.04-(1)

WhatsApp-Image-2024-03-03-at-14.33.05

Editör: Murat Barutçu