Kırıkkale Haber - Kırıkkale'de jandarma ekiplerince yapılan operasyonda arama yapan narkotik köpeği "Cesur", mandıradaki saman yığının içerisine gizlenen 1 kilo 20 gram kubar esrar maddesi buldu. Olaya ilişkin gözaltına alınan şahıs ise tutuklandı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalar sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü ekiplerince, Kevenli köyünde ikamet eden R.T.'nin uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisi üzerine tarlada narkotik köpeği ile arama yapıldı. Ekipler, narkotik köpeği "Cesur" ile tarlada bulunan saman yığınını aradı.

Köpeğin tepki verdiği noktada yapılan aramada 1 kilo 20 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alınan R.T., hakkında yapılan işlemlerin ardından "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve bulundurmak" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İHA

AW045064_06

Gerede'de yanan ormanlık alan küllerinden yeniden doğuyor Gerede'de yanan ormanlık alan küllerinden yeniden doğuyor

AW045064_05

AW045064_03

AW045064_04

AW045064_02

Editör: Virda Şahin