Bolu’nun Beşkavaklar Mahallesi’nde bir evin mutfağında çıkan yangın paniğe neden oldu. Henüz belirlenemeyen nedenle alev alan aspiratör, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Mutfak kısa sürede dumanla kaplandı
Yangın, saat 14.00 sıralarında Zanaat Sokak’ta bulunan 3 katlı apartmanın 3’üncü katındaki dairede meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre mutfakta bulunan aspiratör, bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Kısa sürede mutfak ve dairenin içi yoğun dumanla kaplandı.
Ekipler seferber oldu
İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yanan aspiratöre müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı.
Aspiratör sökülerek dışarı çıkarıldı
Yangının tamamen söndürülmesinin ardından aspiratör yerinden sökülerek bina dışına çıkarıldı. Polis ekipleri de dairede inceleme yaptı.
Yangının nedeni araştırılıyor
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.




