Zonguldak Haber – Tüm İşçi Emeklileri Dul ve yetim ve Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek verilen sözlerin tutulmasını istedi.

Sağlıkta kesilen katkı payları, intibak yasası ve Bayram ikramiyelerinin arttırılması için verilen sözler olduğunu  belirten Sarıoğlu, "14 Mayıs geçti 28 Mayıs geçti kazanan da kaybeden de bir de söz verdiler 16,5 milyon emekli var Türkiye'de. Bize denmişti ki intibak yasası çıkacak, sağlıktan kesilen katkı payları olmayacak, Bayram ikramiyeleri arttırılacak. Seçim almak kolaydır ama seçimde verilen sözleri yerine getirmek önemli olan budur. Verilen sözler tutulmazsa önümüzde belediye seçimleri ve il genel seçimleri var bunları hatırlatmak istiyorum.

İnandık güvendik İstikrar  bozulmasın dedik burada Zonguldak'ta seçilen milletvekillerine sesleniyorum bizim verdiğimiz dosyaları Cumhurbaşkanınıza iletsinler. Eğer ki Cumhurbaşkanımız emeklilerle ilgili beklediğimiz taleplerini yerine getirmezse intibak yasamız çıkmazsa, sağlıkta kesilen katkı payları devam ederse, bayram ikramiyeleri artmazsa belediye seçimlerini kaybedersiniz de şimdiden uyarmak istiyorum." ifadesini kullandı.  Haber: Sertaç Özdemir

WhatsApp-Image-2023-05-30-at-13.06.11

Çankırı ve Karabük’te tur arayacağız... Haydi görelim sizi Çankırı ve Karabük’te tur arayacağız... Haydi görelim sizi

Başlık parası için ağabeyini sokak ortasında öldürdü! Başlık parası için ağabeyini sokak ortasında öldürdü!

ZBEÜ’den çocuklara özel ZBEÜ’den çocuklara özel

Parfüm – makat ilişkisi ters tepti! Parfüm – makat ilişkisi ters tepti!

Bartın'da at kazası! Bartın'da at kazası!

 

Editör: Virda Şahin