Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)İl Başkanı Mustafa Öztürk, Zonguldak Belediyesine asılan borç pankartıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan şeyin şeffaflık olmadığını ifade eden Öztürk,“Ankara Etimesgut belediye başkanımız 1 milyar parayla devretti. Bunu CHP belediye başkanı alırken biliyordu. Dolayısıyla Tahsin Erdem başkanımız da bunu biliyordu. Kendisi Mali Müşavirler Odası Başkanlığı yaptı. Bu konuya son derece vakıf. Borcun 1 milyon 300, 1 milyon 500 olduğunu biliyordu.

Borç 1 milyon 150 bin çıktı. 150 bin karda. Bunların arkasına sığınmaya gerek yok. Şimdi Zonguldak’a neler yapabiliriz beraberce Tahsin Erdem CHP’nin belediye başkanı değil Zonguldak’ın belediye başkanı. Zonguldak için neler yapabiliriz Zonguldak için neler katabiliriz bunun hesabı yapsak daha iyi olur.

Pankart işini girerseniz tabi ki gereksiz birşey. Bunun nereden başladığı belli. Bir yerden esinlenerek yaptı bunlar. Keşke o yapmasaydı da Tahsin Erdem başkanda yapmasaydı. Bu akla alınır birşey değil. İlk Tunceli’den gördü bunlar. Tunceli’yi örnek aldılar. Bence iyi örnek alınmalı kötü örnek alınmamalı. Bu şeffaflık falan değil. Bunu benim kızım 10 yaşında o bile biliyor. Zonguldak Belediyesinin borcunu. Hiç gerek yok böyle şeylere. Zonguldak için hangi projeleri hayata geçirilecek bunların hesabı yapılmalı” dedi.

Sahiller boş kaldı Sahiller boş kaldı

Whats App Image 2024 04 22 At 14.32.34

Muhabir: Sertaç ÖZDEMİR