MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, bilge lider Devlet Bahçeli'nin emirleri ve talimatlarını beklediklerini ifade etti. Şuan ittifak yokmuş gibi 25 belediyede çalışmalara başladıklarını ifade eden Öztürk, “Evet bildiğiniz gibi değerli arkadaşlar yerel seçimlerin yavaş yavaş start verilmesine geldik.

Şimdi bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin emirlerinin talimatlarını bekliyoruz ancak biz şu anda hiç ittifak yokmuş gibi yirmi beş belediyenin, yirmi beşinde de çalışmalarımıza başladık. Ancak dediğimiz gibi bilge liderimiz bize emir telakki eder. Der ki şurada ittifak yapılacak. Şurada kendiniz gireceksiniz veya hep tamamında ittifak yapılacak. Şuanda bize gelen talimat yok. Bu çerçevede şu anda Cumhur İttifakı'nın almış olduğu belediyelerde belediyelerin haricinde çalışmalarımıza başladık. Yaklaşık on üç on dört belediyede çalışmalarımıza başladık.

Çalışmalarımız da gayet güzel gidiyor Bizim amacımız burada Cumhur İttifakı'na  yara vermeden yirmi beş belediyenin yirmi beşini de almak Cumhur İttifakı'yla da olur, kendimiz başına da olur. Biz kesinlikle ve kesinlikle menfi duygular beslemiyoruz. Sadece Bilge liderimizin çıkmış olduğu bu yolda onları mahcup etmemeye çalışıyoruz inşallah da bunu başaracağız. ikimizin de maksadı bir. Türkiye Cumhuriyeti'ni güzel yerlere göstermek. Zonguldak'ımızı güzel yerlerde göstermek. Onun için şu anda yirmi beş belediyenin yirmi beşinde de söz sahibi olmak istiyoruz. Hani her Belediyemiz bizim için eş değerdir. Zonguldak'la Çatalağzı’nın bizde farkı yok. Çünkü hepsi Zonguldak'ın içerisinde olan yerler. Onun için yolumuz açık, alnımız açık. Güzel bir seçim olacağını düşünüyoruz” dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

İyi Parti'den Tahsin Erdem ziyaret İyi Parti'den Tahsin Erdem ziyaret

Editör: Murat Barutçu