Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Mustafa Özer, Devrek’te hafta başında başlayan ikinci etap kamp çalışmalarını ve transferleri değerlendirdi. Özer, fiziksel güç ve dayanıklılığı artırmaya yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü, bu sırada da eksik mevkilerin tamamlanması adına transferlerin takıma katılmasını beklediklerini söyledi.

Devrek Mesut Özil Tesisleri’nde spor medyasına konuşan teknik direktör Mustafa Özer, aşırı sıcaklara rağmen çalışmaların çok iyi gittiğini, özverili bir şekilde çalışan mevcut kadrodaki futbolcuların fiziksel, güç ve dayanıklılık yönünden iyi bir seviye yakaladıklarını belirtti.

Cumayanı Gençlikspor’a Şenol Güneş eli değdi! Bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti Cumayanı Gençlikspor’a Şenol Güneş eli değdi! Bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

İkinci etabın 11 Ağustos Cuma günü Karabük İdmanyurdu’yla oynanacak deneme maçının ardından tamamlanacağını, ardından Bolu’da son etap kamp dönemi geçirmeyi planladıklarını dile getiren Kırmızı-Lacivertli teknik adam, Bolu kampının önemine vurgu yaparken, takımın oluşması ve ideal ilk 11’in kurulmasına yönelik il dışı kampının mutlaka yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Transfer çalışmalarına yönelik sorulan soru üzerine Mustafa Özer, genç bir kadroya sahip olduğunu ayrıca eksik mevkilerin çok olduğuna dikkat çekerken, biran önce takımı hedefe götürecek, kreatif, sahada problem çözen, 2. Ligi bilen, ligin atmosferini kaldıracak ve ligi domine edecek oyuncuların alınması gerektiğini vurguladı.

“AŞIRI SICAKLARA RAĞMEN ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ”

 “Hafta başında başladığımız ikinci etap çalışmalarını 11 Ağustos’ta, Karabük İdmanyurdu ile oynayacağımız hazırlık maçıyla noktalayacağız. Devrek’te fiziksel güç ve dayanıklılığı artırmaya yönelik, aşırı sıcaklara rağmen günde çift idman programıyla hazırlanıyoruz. Çalışmalarımızı özverili bir şekilde Zonguldak Kömürspor’un başarısı için sürdürüyoruz. Zaten bunun için buradayız.”

“KADROMUZ ÇOK GENÇ... TRANSFERLER ACİLEN YAPILMALI”

“ Çok genç bir kadroya sahibiz. Transferlere kesinlikle ve acilen ihtiyacımız var. Bizi hedefe götürecek, kreatif ve sahada problem çözen, bu ligi bilen, ligin atmosferini kaldıracak, bu ligi domine edecek oyunculara ihtiyacımız var. Sportif Aş Başkanımız Hakan Hürfikir ile Genel Menajerimiz Çağrı bey süreci yönetiyor. Ben sadece sahaya odaklandım. Sahadaki oyuncuları hazırlamakla görevliyim. Buna rağmen yine de transferlerle fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bizim alacağımız oyuncular hazır, kamp görmüş, kadronun ihtiyacı olan oyuncular olmalı. İnşallah iyi oyuncular alacağız. Çok eksiğimiz var. Süreci yakından takip ediyoruz, oyuncuları kısa sürede takımda görmek istiyoruz.”

“SON ETAP KAMPINI BOLU’DA YAPMALIYIZ”

“Lige kadar önümüzde çok zaman yok. İkinci etabın ardından kısa bir ara verip üçüncü etaba başlayacağız. Son etap kampını Bolu’da yapmayı planlıyoruz. İl dışında kamp dönemi geçirmemiz lazım. Hazırlık maçları yapmak, takımı daha iyi hazırlamak ve ideal kadroyu oluşturma adına Bolu kampı iyi olacak. Bu aşamada takımın uyumu da çok önemli. Gelecek oyuncularla mevcut kadromuzdaki oyuncuların kaynaşması lazım. Kamp konusunda destek bekliyoruz. Bu aşamada sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz ile Onursal Başkanımız Sabit Danış’ın kampımızı ziyaret etmesi bize moral verdi. Onların desteğini göreceğimizi umut ediyorum.”

“FİKSTÜRÜMÜZ ZOR AMA FUTBOL

SAHADA 11’E 11 OYNANIYOR”

“İlk haftayı BAY geçtikten sonra ilk 5-6 haftalık takvim oldukça zorlu. Baktığınız zaman oynayacağınız takımların bütçesi yüksek ve iyi oyuncular alan takımlar. Ben her zaman şunu söylüyorum. Takım olmak önemli, cesaretli olmak lazım, bizler de takviye yaparsak, lige iyi başlayacağımızı umuyorum. Zor bir fikstürümüz var. Şu bir gerçek futbol sahada 11’e 11 oynanan bir spor. Cesaretli, yürekli oyuncular lazım. Onları bulduğumuz zaman bu takımlara karşı biz de güçlü olacağız.”

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ