Zonguldak Kömürspor’da bu sezon yeni bir döneme başlayan teknik direktör Mustafa Özer, sezona galibiyetle başlamak istiyor. Özel, kırmızı-lacivert renkler altında ilk 3 puan sınavını, 3 Eylül Pazar günü deplasmanda 1461 Trabzon’a karşı verecek. Kırmızı-Lacivertli teknik adam, hazırlık döneminde yapılan çalışmaların ligde puan olarak karşılık bulacağına inanıyor.

Geçen sezonki mevcut futbolcular ve yeni transferlerle 25 kişiden oluşan kadroya sahip Özer, Trabzon deplasmanında en iyi ilk 11’ini sahaya sürecek. Form grafiği yüksek ve performans anlamında maçın genelinde üst düzey verim alabileceğine inandığı futbolculardan oluşan kadro üzerinde yoğunlaşan Özer, taktik antrenman uygulamalarının yanı sıra hem birebir, hem de toplu halde yaptığı motivasyon konuşmalarıyla “mental konsantrasyonu” yüzde 100 seviyeye çıkarıyor.

Hesap planını 3 puan üzerine kuran, maçın seyrine ve skorborda göre devreye sokacağı B planını kafasının bir köşesinde hazır şekilde tutan Mustafa Özer, bu düşünceler kapsamında Trabzon deplasmanına “Yenemiyorsan, yenilme” parolasıyla gidecek. Hesapların tutması halinde ilk deplasman karşılaşmasından her halükarda puanla dönecek olan Elmas’ın teknik patronu, böylelikle ilk kez çalıştırdığı Zonguldak Kömürspor’daki görevine puan moraliyle başlayacak. Özer, zorlu ligde alınacak her puanına önemine dikkat çekerken, galibiyet olmaz ise alınacak beraberliğin dahi deplasman maçı açısından iyi bir netice olacağını düşünüyor.

Lige puanlarla başlamanın futbolculardan taraftara, teknik ekipten yönetime kadar tüm herkese moral, motivasyon ve özgüven sağlayacağını kaydeden Mustafa Özer, “Sezona iyi başlamak istiyoruz. En başından bu yana işi çok sıkı tuttuk. 3 Eylül’deki 1461 Trabzon maçına kadar önümüzde 5 günlük bir süre var. Devrek’te kazanmaya odaklı çalışmalar yapıyoruz. İlk maçımızda taraftarımız ve camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz” şeklinde ifadelerde bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un 2. Lig’deki son maçını Kasap yönetecek Zonguldak Kömürspor’un 2. Lig’deki son maçını Kasap yönetecek

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ