Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü  Bartın Orman İşletme Müdürlüğü emrinde Orman Muhafaza Memuru olarak görev yapmakta iken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle vefat eden merhum Mustafa Emiroğlu Bartın İşletme Müdürlüğümüzde düzenlenen helalleşme töreninin ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

KBÜ’lü iki hakem WTT Feeder Cappadocia Masa Tenisi Turnuvası'nda görev aldı KBÜ’lü iki hakem WTT Feeder Cappadocia Masa Tenisi Turnuvası'nda görev aldı

Törende konuşan Orman Bölge Müdürü  Faruk Bayraktaroğlu “Mustafa kardeşimizi  ebedi istiharatgahına uğurluyoruz. Her ölüm büyük bir acıdır, büyük bir kayıptır. Cenab'ı Allah Mustafa kardeşimize rahmetiyle muamele eylesin, mekanını cennet eylesin, acımız büyüktür. Onun hatırasını da yaşatmayı da bizlere nasip eylesin. Tekrar teşrifleriniz  dolayısıyla teşekkür ediyorum. Ailesi ve camiamız a sabırlar diliyorum” dedi.

Törene Mustafa Emiroğlu' nun ailesi,  Orman Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Pınar,  Necmettin Aşçı ve Sayın Mehmet Ali Deniz,  Şube Müdürleri,  Bartın Orman İşletme Müdürü, Öz Orman İş Sendikası Zonguldak Bölge Başkanı Levent Işıktaş ile İşletme Müdürlüğü personeli katıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu