AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Çağlayan, gazetecilerin, milletin duygularına tercüman oldukları vurgusu yaparak şunları söyledi;

“Toplumsal iletişimin en güçlü kanallarından biri olan basın, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve düşüncelerini duyurmasının etkili bir aracıdır. Kamuoyunu bilgilendirmek adına, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygılı bir şekilde önemli bir mesleği icra eden gazetecilerimiz, büyük bir özveriyle ve sorumlulukla zorlu bir görevi yerine getirmektedirler.

Toplumu bilgilendirmenin yanı sıra, basın mensuplarımız aynı zamanda halkın talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtarak milletin duygularına tercüman olmaktadırlar. Bu önemli görevi yerine getirirken gösterdikleri özveri ve kararlılık, takdiri hak etmektedir.

Vali Hacıbektaşoğlu, KEİPA üyelerini ağırladı Vali Hacıbektaşoğlu, KEİPA üyelerini ağırladı

Türkiye yüz yılına enerjisiyle katkı sağlayacak olan şehrimizin, tanıtımı açısında da çok önemli bir yere sahip olan basınımızın, bu ulvi görevi geçmişte olduğu gibi gelecekte de sürdüreceğine olan inancım tamdır.

İlimizde yaşanan gelişmeler hakkında toplumu bilgilendiren basın mensuplarımız, kültürel, sosyal ve ekonomik gelişimde etkin bir rol üstlenmektedirler. Gelecekte de aynı duyarlılıkla görevlerini sürdürecekleri inancıyla, ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına ve tanıtımına katkı sağlamaya devam edeceklerdir.

Bu vesileyle, basın emekçilerimizin çalışmalarındaki özveri ve kararlılıkları için teşekkür ediyor; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Gazetecilerimize başarılarla dolu bir gelecek diliyor, toplum adına önemli hizmetlerine devam etmelerini temenni ediyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu